Organizacije

Socijaldemokratski forum žena SDP-a Hrvatske djeluje putem općinskih, gradskih i županijskih organizacija, a u Gradu Zagrebu putem mjesnih organizacija u gradskim četvrtima. Također, osnovana je i otočka organizacija SDFŽ-a Krka. Donosimo popis organizacija i njihovih predsjednica.

Bjelovarsko-bilogorska županija:

GO Bjelovar; GO Daruvar: Diana Takač; GO Garešnica: Davorka Beštek; GO Čazma: Tihomira Marić; GO Grubišno Polje: Katica Čovran; OO Velika Pisanica: Zorica Vasić; OO Sirač: Gabrijela Šafar

Brodsko-posavska županija:

GO Slavonski Brod: Anita Aračić – Pačić; GO Nova Gradiška; OO Okučani: Ana Otopal; OO Bukovlje: Dubravka Brblić

Dubrovačko-neretvanska županija: Slavenka Mušan

GO Dubrovnik: Jele Vukotić; GO Korčula: Fanny Lozica; GO Ploče: Nada Ivanković; GO Metković: Zdravka Barišić,v.d.; GO Opuzen: Antonela Čović; OO Vela Luka: Silvija Pećanac – Bačić; OO Blato: Jelica Šeparović

Istarska županija: Vlasta Šimek

GO Rovinj: Marijana Kauka; GO Pazin: Iva Rumin; GO Labin: Nevenka Belušić; GO Buzet: Snežana Andrejev Majcan; OO Cerovlje: Biserka Opašić; GO Pula: Vera Radolović; GO Buje: Klara Šuplina; OO Ližnjan: Lorena Benčić; OO Grožnjan: Sebija Calcina; OO Vrsar: Kristina Paris

Karlovačka županija:

OO Vojnić: Vlasta Ljepović

Koprivničko-križevačka županija: Dragica Krošnjar

GO Koprivnica: Biserka Kresojević; GO Križevci: Marija Vukobratović; GO Đurđevac: Lovorka Kučinić

Krapinsko-zagorska županija: Sandra Turković

OO Tuhelj: Snježana Romić; GO Krapina: Irena Šafranko; GO Oroslavlje: Jelena Jagečić; GO Zabok: Sonja Borovčak; GO Donja Stubica: Višnja Zadravec; OO Radoboj: Kristina Kiseljak; OO Pregrada: Anica Krušlin; OO Krapinske Toplice: Željka Tomek Žnidarić; OO Bedekovčina: Jadranka Vidiček; OO Veliko Trgovišće: Lucija Buhin; GO Klanjec: Alisa Šoban; OO Đurmanec: Mia Leljak

Ličko-senjska županija: Dragica Rajković

Vrhovine: Ljubica Bogdanović; GO Gospić; GO Senj: Eleonora Olivijeri-Dejanović; OO Donji Lapac: Slavica Šijan; OO Brinje: Marija Sertić; GO Otočac: Tamara Krznarić; OO Plitvička Jezera: Ela Pejčić; OO Perušić: Ana Murgić

Međimurska županija: Nada Jelaš

GO Čakovec: Natalija Vikert; OO Goričan: Nevenka Kovač; OO Strahoninec: Svjetlana Zlatarek; OO Nedelišće: Dragica Posavec

Osječko-baranjska županija: Sonja Kučera

GO Osijek: Sonja Kovač; GO Đakovo: Gordana Stjepanović; GO Beli Manastir: Sonja Kučera; GO Valpovo: Tatjana Varžić; GO Belišće: Vlasta Merćep; GO Donji Miholjac: Ivana Čmelak; GO Našice: Vanja Horvat

Požeško-slavonska županija: Mihajla Pavković

GO Požega: Martina Vlašić; GO Pakrac: Mihajla Pavković; OO Čaglin: Verica Rašić

Primorsko-goranska županija: Sanja Tamarut, v.d.

GO Rijeka: Ana Komparić Devčić; GO Kastav: Ana Saršon; GO Vrbovsko: Gorana Hajdin; GO Opatija: Ivone Šabarić – Rubeša; GO Crikvenica: Davorka Vukelić – Ljubobratović; GO Rab: Ratka Kaštelan; OO Viškovo: Daliborka Udović; OO Čavle: Jasna Mamuza; OO Matulji: Tatjana Margan; Otočka organizacija Krk: Mirela Ahmetović; OO Kostrena: Ester Vucelić

Sisačko-moslavačka županija: Nikolina Pintar

GO Sisak: Željka Desnica; GO Kutina: Svetlana Smoljanović-Pavlović; GO Popovača: Đurđica Lopac; OO Topusko: Mirjana Šoštarić; OO Martinska Ves: Valentina Svetopetrić; GO Lekenik: Anita Domitrović

Splitsko-dalmatinska županija: Maja Krčum

GO Split: Ana Lovrić; GO Makarska: Jagoda Martić; GO Omiš: Anita Bečić; GO Sinj: Anđela Paštar – Krnčević; GO Kaštela: Alenka Rokov; GO Solin: Dolores Jaman; GO Supetar: Božena Dimić; GO Trogir: Vedrana Zelalija; GO Imotski: Višnjica Tadić; OO Gradac: Matilda Ujdur; OO Pučišća: Melani Radić; OO Marina: Borka Frleta; OO Okrug: Zorana Vlah; OO Podstrana: Jadranka Duvančić

Šibensko-kninska županija: Anita Jakšić, povjerenica

GO Šibenik: Ivana Vučenović; GO Vodice: Mojca Bareša

Varaždinska županija:

GO Varaždin; GO Novi Marof: Jasminka Kišak; GO Ivanec: Nikolina Vlahek Canjuga; GO Lepoglava: Vesna Bajsić- Lončar; GO Ludbreg: Nada Špoljarić; GO Varaždinske Toplice: Marija Dvekar Vusilović

Virovitičko-podravska županija:

GO Virovitica: Martina Podgorski; GO Orahovica: Mandica Boloban; GO Pitomača: Nada Pintar

Vukovarsko-srijemska županija:

GO Vinkovci: Nataša Čopčić; GO Vukovar: Sofija Despotović; GO Županja: Manda Kopić; OO Babina Greda: Marija Gregorović; OO Otok: Drina Sotinac, potpredsj.

Zadarska županija: Radoslava Gregov v.d. predsjednice

GO Zadar: Danijela Vukoša; GO Biograd: Ljubica Budan; GO Obrovac; GO Pag: Ivanka Fabijanić; OO Pakoštane: Žanet Trošić; OO Gračac: Tanja Jović

Zagrebačka županija: Zvjezdana Sečen, v.d. predsjednice

GO Velika Gorica: Cina Bogdanka Azinović; GO Sveti Ivan Zelina: Jasna Novaković Marković; GO Zaprešić: Dubravka Dujmović Purgar; GO Sveta Nedelja: ; GO Samobor: Zvjezdana Sečen; GO Jastrebarsko: Renata Jandrečić; GO Vrbovec: Maja Novosel; GO Dugo Selo: Sofija Štefanec Klobučar; OO Križ: Jasenka Gotić; GO Ivanić Grad: Jasmina Svilić