Organizacije

Socijaldemokratski forum žena SDP-a Hrvatske djeluje putem općinskih, gradskih i županijskih organizacija, a u Gradu Zagrebu putem mjesnih organizacija u gradskim četvrtima. Također, osnovana je i otočka organizacija SDFŽ-a Krka. Donosimo popis organizacija i njihovih predsjednica.

Bjelovarsko-bilogorska županija:

GO Daruvar: Miroslava Veltruski; GO Garešnica: Davorka Beštek; GO Čazma: Tihomira Marić

Brodsko-posavska županija:

GO Slavonski Brod: Anita Aračić – Pačić

Dubrovačko-neretvanska županija: Slavenka Mušan

GO Dubrovnik: Jele Vukotić; GO Korčula: Fanny Lozica; GO Ploče: Nada Ivanković; GO Metković: Zdravka Barišić; OO Vela Luka: Silvija Pećanac – Bačić; OO Blato: Jelica Šeparović

Istarska županija: Vlasta Šimek

GO Rovinj: Marijana Kauka; GO Pazin: Iva Rumin; GO Labin: Nevenka Belušić; GO Buzet: Snežana Andrejev Majcan; OO Cerovlje: Biserka Opašić; GO Pula: Vera Radolović; GO Buje: Klara Šuplina; OO Ližnjan: Lorena Benčić; OO Grožnjan: Sebija Calcina; OO Vrsar: Kristina Paris; OO Savičenta: Mirjana Brščić Vitasović; OO Barban: Ana Kontošić

Karlovačka županija:

OO Vojnić: Vlasta Ljepović

Koprivničko-križevačka županija: Dragica Krošnjar

GO Koprivnica: Biserka Kresojević; GO Križevci: Marija Vukobratović; GO Đurđevac: Lovorka Kučinić; OO Đelekovec: Tatjana Međimorec

Krapinsko-zagorska županija: Sandra Turković

OO Tuhelj: Snježana Romić; GO Krapina: Irena Šafranko; GO Oroslavje: Jelena Jagečić; GO Zabok: Sonja Borovčak; GO Donja Stubica: Višnja Zadravec; OO Radoboj: Kristina Kiseljak; GO Pregrada: Anica Krušlin; OO Krapinske Toplice: Tanja Gorički; OO Bedekovčina: Jadranka Vidiček; OO Veliko Trgovišće: Lucija Buhin; GO Klanjec: Alisa Šoban; OO Đurmanec: Mia Leljak

Ličko-senjska županija: Dragica Rajković

OO Vrhovine: Ljubica Bogdanović; GO Senj: Eleonora Olivijeri-Dejanović; OO Donji Lapac: Slavica Šijan; GO Otočac: Emila Ralić; OO Plitvička Jezera: Ela Pejčić; OO Perušić: Eva-Amalija Orešković

Međimurska županija: Nada Jelaš

GO Čakovec: Natalija Vikert; OO Goričan: Nevenka Kovač; OO Strahoninec: Svjetlana Zlatarek; OO Nedelišće: Dragica Posavec

Osječko-baranjska županija: Sonja Kučera

GO Osijek: Sonja Kovač; GO Đakovo: Gordana Stjepanović; GO Beli Manastir: Sonja Kučera; GO Valpovo: Emica Tivanovac; GO Belišće: Vlasta Merčep; GO Donji Miholjac: Dubravka Pavelja; GO Našice: Vanja Horvat

Požeško-slavonska županija: Mihajla Pavković

GO Požega: Martina Vlašić; GO Pakrac: Vesna Tomić

Primorsko-goranska županija: Sanja Tamarut, v.d.

GO Rijeka: Ana Komparić Devčić; GO Kastav: Ana Saršon; GO Vrbovsko: Andrea Vukelić; GO Opatija: Đeni Hrvatin; GO Crikvenica: Iva Karlić; GO Rab: Mirna Tomulić – Holjar; OO Viškovo: Daliborka Udović; OO Čavle: Mirjana Tkalčec; OO Matulji: Tatjana Margan; Otočka organizacija Krk: Marina Radović; OO Kostrena: Estera Vucelić; OO Ravna Gora: Barbara Vančina

Sisačko-moslavačka županija: Nikolina Pintar

GO Sisak: Željka Desnica; GO Kutina: Dara Bursik; GO Petrinja: Milena Vojnović – Gros; OO Martinska Ves: Valentina Svetopetrić; OO Lekenik: Željka Genzić

Splitsko-dalmatinska županija: Maja Krčum